Foto’s – Overleden mijn 16-jarige bestie Zoë Dragtenstein ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Overleden mijn bestie 16-jarige

Zoë Dragtenstein

Sterkte en gecondoleerd is het enige dat jullie me kunnen zeggen, maar de pijn die ik nu voel begrijpen jullie niet.

Advertisements

Ik heb  mijn zus, mijn bestie, mijn andere helft en de liefde van mijn leven verloren.
Ik kan echt niet meer doorgaan zonder haar.

😞😞💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭

~Demy~

Bekijk hier de foto’s die haar vrienden hebben samengesteld. Daar onder vindt u de gegevens omtrent de uitvaart:

Advertisements

 

overleden Suriname

overleden Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis