Foto’s – Overleden mijn 16-jarige bestie Zoë Dragtenstein ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Overleden mijn bestie 16-jarige

Zoë Dragtenstein

Sterkte en gecondoleerd is het enige dat jullie me kunnen zeggen, maar de pijn die ik nu voel begrijpen jullie niet.

[quads id=1]

Ik heb  mijn zus, mijn bestie, mijn andere helft en de liefde van mijn leven verloren.
Ik kan echt niet meer doorgaan zonder haar.

😞😞💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭

~Demy~

Bekijk hier de foto’s die haar vrienden hebben samengesteld. Daar onder vindt u de gegevens omtrent de uitvaart:
[quads id=1]

 

overleden Suriname

overleden Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis