Video – Nieuwe dodelijke vleesetende geslachtsziekte. Ook in Suriname, wees alert!

Ook in Suriname. Horror: soa eet geslachtsdelen weg. Een bizarre seksueel overdraagbare aandoening (soa) waart rond in het Verenigd Koninkrijk: een ziekte die ervoor zorgt dat de geslachtsdelen uitbarsten en rotten.

Ook in Suriname

Een anoniem Brits meisje tussen 15 en 25 jaar is er in het afgelopen jaar mee gediagnosticeerd, net als twee Britse mannen.
Dat melden verschillende internationale media, waaronder de Daily Mirror. Het zou gaan om een tropische ziekte, Granuloma inguinale of Donovanosis genoemd, die nu ook in andere landen opduikt.

Tropische ziekte

Na besmetting met de bacterie veranderen de geslachtsdelen in ’vlees etende zweren’. Het begint met pijnlijke zweren, die als ze niet behandeld worden, het weefsel permanent beschadigen en als het ware ’opeten’. Meestal worden de geslachtsdelen aangetast, maar soms ook de mond, neus of borst. Doorgaans wordt de ziekte via intieme omgang overgedragen, maar iedereen die in aanraking komt met bloedende zweren van een patiënt, kan ook geïnfecteerd raken.

De ziekte kan dodelijk zijn

De ziekte komt doorgaans voor in het zuidoosten van India, Zuidoost-Azië, Nieuw Guinea, het Caribisch gebied, Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika, Zuid Amerika (Brazilië, Suriname) en onder de inheemse bevolking van Australië.

Zonder behandeling

Littekenweefsel door de zweren kan permanente schade aanrichten aan de geslachtsdelen. Zonder behandeling met antibiotica kan besmetting met deze soa zelfs dodelijk zijn.

Bekijk hier wat video’s over de ziekte. Let op de beelden kunnen schokkend overkomen:

Bekijk hier wat foto’s. Let op beelden kunnen schokkend overkomen. Scroll naar beneden als u ze wit zien:

.

.

..

.

.

.

.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.