Overleden – Onze papa, 49 jarige Randjiet Habbal ~ Nickerie – Paramaribo

overleden Paramaribo

Nickerie -Paramaribo,

Overleden
Mijn Papa

[quads id=1]

Randjiet Habbal

Geboren Nickerie, 3 februari 1969
Overleden Paramaribo, 24 augustus 2018
In de leeftijd van 49 jaar

overleden Paramaribo

Veel heb ik niet met u mogen ervaren, maar voor het feit dat u mij deze aarde hebt laten zien, Vind ik top. Dat ik een Vader had vergat ik nooit, omdat u mijn Vader bent en blijft. U had altijd alle eer om te zeggen “Mijn Zoon & Mijn dochter”.

Maakt nou niet uit waar u was of waar u ons ontmoette. U  stelde u altijd aan dat u 2 kinderen hebt mogen brengen op aarde.

Het was altijd weer gezellig wanneer u ons kwam zien, want dan haalde u alle oude torie’s naar buiten. Voor het feit dat u ons vader was zei u altijd dat niemand ons iets zou kunnen aandoen. Dus zo ook verlangen wij naar uw kracht in ons verdere leven. Staat u ons altijd bij in goede en  zowel in slechte dagen.

Vaderliefde is waarnaar wij altijd verlangde, maar helaas zijn er vele dingen gebeurd in het verleden, maar dat gaf ons nooit het idee om te vergeten dat wij een vader hadden..
💔💔💔

Ook had ik nooit gedacht u zo vroeg te brengen naar uw Laatste Rust plaats.. Vele hebben u gekend. Velen kunnen over uw situatie praten. Oh, wat is het pijnlijk om jou ouders te brengen naar hun laatste rustplaats..💔

God heeft u Geroepen. Hij heeft betere plannen met u.💔😭

Rust zacht Papa.❤

[quads id=1]

Randjiet Habbal

Bij velen bekend als Ben, Mamoe, Randjiet.

We zullen u altijd blijven gedenken, het liefst met een lach, maar meer met een traan..😢

Wang dey oe sa mitii papa.
Da oe sa dring a biri..😢

Namens de bedroefde:
Dochter Ruma Habbal
Zoon Rayen Habbal
Moeder Moen Habbal
Zus Sharda habbal, zwager Marlon en nichtje Charissa Wijdenbosch.
Zus Sita Habbal en gezin

[quads id=1]
overleden Paramaribo  overleden Paramaribo
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.