Vrouw schakelt politie in na zoveelste mishandeling door partner ~ Paramaribo

zus Paramaribo

Paramaribo ~ De politie van Uitvlugt heeft een 46-jarige man vrijdag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor mishandeling en bedreiging van zijn vrouw in Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Inspecteur Lloyd Tolud, ressortcommandant van Centrum tevens waarnemend regiocommandant, zegt dat de man werd aangehouden nadat hij voor de zoveelste keer zijn vrouw mishandelde en bedreigde. Het koppel heeft reeds langer dan een jaar relatieproblemen, waarbij de man de vrouw steeds onder druk zet, mishandelt en haar zelfs haar vrijheid beneemt.

Al langer dan een jaar

[quads id=1]

Teneinde raad wendde de vrouw zich tot de politie voor hulp. Tolud geeft aan dat huiselijk geweld een vorm van geweld is dat niet hoort binnen het gezin en ook niet moet worden toegestaan. “Het kan zowel door de man als door de vrouw op de partner worden toegepast.

Vaker de man
politie Paramaribo
Voorbeeldfoto mishandelde vrouw

Vaak is het de man die het op de vrouw om welke redenen dan ook toepast. Er zijn gevallen bekend waar dat huiselijk geweld een dodelijke afloop heeft gehad. Zoek hulp wanneer partijen relatieproblemen niet zelf kunnen oplossen”, aldus de waarnemend regiocommandant

[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.