Video – Man die 14-jarige onderdak gaf heeft haar vermoedelijk misbruikt ~ Nederland

Vermist Nederland

Nederland – De 33-jarige Hagenaar die sinds woensdag vastzit na de verdwijning van Nsimire uit Nederland, heeft mogelijk ontucht – onder dwang – gepleegd met het 14-jarige meisje.

[quads id=1]

Vermist Nederland

Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag bekend. De man wordt er ook van verdacht Nsimire onderdak te hebben geboden in de periode dat ze vermist was.

Ontrekken van gezag

[quads id=1]

Hem wordt naast de ontucht ook het onttrekken aan het ouderlijk gezag van een minderjarige ten laste gelegd. Het OM maakte vrijdagmiddag bekend dat de rechter zijn voorarrest twee weken heeft verlengd.

Vanuit zijn werk

De Hagenaar werd woensdagavond rond 19.00 uur, na een tip, aangehouden. Agenten wachtten de man op toen hij uit zijn werk kwam. Omstanders filmden de arrestatie. Die avond is er onderzoek gedaan in het huis van de man. ‘Daarbij zijn aanwijzingen gevonden dat daar intieme handelingen zijn verricht’, schrijft het OM Nederland.

Veilig terug

[quads id=1]

Eerder op de dag, rond het middaguur, werd Nsimire veilig teruggevonden. Het meisje was bijna een maand vermist nadat ze op 27 juli niet op de afgesproken tijd thuis kwam.

Bekijk de verschillende video’s voor meer informatie. Bekijk hier ook de heftige beelden van de aanhouding:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Nederland ~ 14-jarige al langer dan een week vermist.

Geschreven door Sander Knura
Bron: omroepwest.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.