Politiebericht – Man dodelijk aangereden te Paramaribo. Chauffeur is gevlucht

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Paramaribo ~ Fietser overlijdt na aanrijding met vrachtwagen. De 54-jarige fietser Edmund Creebsburg is in de avond van donderdag 23 augustus overleden na te zijn aangereden door een vrachtwagen te Paramaribo.

[quads id=1]

Aanrijding te Paramaribo

Deze aanrijding vond plaats aan de Cocobiacoweg. De politie van Uitvlugt werd via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding tussen een vrachtwagen en een fietser, waarbij er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Cocobiacoweg te Uitvlugt

[quads id=1]

Bij aankomst op de locatie, werd de fietser op het wegdek aangetroffen. Bij aankomst van het ambulance personeel werd geconstateerd dat het slachtoffer geen teken meer van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Geen teken van leven

Het voorlopig onderzoek heeft naar voren gebracht, dat Edmund op zijn rijwiel over de Cocobiacoweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Arowrotlaan gaande in die van de Langatabikiestraat. Hij moet toen van achteren zijn aangereden door de vrachtwagen. De vrachtwagen bestuurder is na de aanrijding doorgereden.

Verkeersbarometer stijgt

Het ontzielde lichaam van de heer Creebsburg is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze fietser staat de verkeersbarometer landelijk op 45.

[quads id=1]

Chauffeur vlucht

overleden Paramaribo

Informatie vanuit de gemeenschap met betrekking tot de vrachtwagen bestuurder kan worden door gespeeld aan de gratis tip lijn 179, de Centrale Meldkamer 115 of de politie van Uitvlugt op de telefoonnummers 464444 of 498573.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.