Politiebericht ~ 12-jarig meisje dood aangetroffen in woning te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Lijk 12-jarig meisje in woning aangetroffen in Paramaribo.  De politie van Latour werd op donderdag 23 augustus via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor het onderzoeken van een geval van een lijk in een woning aan de Weltevredenweg.

[quads id=1]

Meisje in Paramaribo

In een slaapkamer in het huis is het ontzielde lichaam van een twaalf jarig meisje in verre staat van ontbinding aangetroffen. Een ingeschakelde arts gaf aan dat het meisje al drie tot vier dagen dood moet zijn.

Kleindochter met beperkingen

[quads id=1]

Het meisje woonde met een aantal familieleden in het huis. Volgens verklaring van de grootmoeder had haar kleindochter een beperking. De politie is bezig met een diepgaand onderzoek rond de dood van het meisje en is vast van plan om duidelijkheid te krijgen.

Er zal sectie worden verricht
lichaam Paramaribo
Voorbeeldfoto

Het lijk is voor sectie in beslag genomen en verwachtbaar is dat het resultaat van de sectie zal mee helpen om klaarheid te brengen in deze zaak.
[quads id=1]
Nadere berichten volgen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.