Bekendmaking – Gevaarlijke kuilen binnenstad Paramaribo worden aangepakt

stad Paramaribo

Paramaribo ~ Kuilen binnenstad worden aangepakt. De afdeling wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C), is drukdoende om verschillende wegen in de binnenstad van groot Paramaribo aan te pakken.

[quads id=1]

Binnenstad Paramaribo

De aanpak betreft onder andere gevaarlijke kuilen in de Zwartenhovenbrugstraat en de van ‘t Hogerhuysstraat. Naresh Bhageloe, ressort leider sectie groot-Paramaribo van de afdeling wegen, zegt aan de voorlichtingsafdeling dat de verschillende delen van de Zwartenhovenbrugstraat die aangepakt zullen worden in samenspraak met de politie gebeurt.

[quads id=1]

Keizer- en de Steenbakkerijstraat

Het ministerie van OWT&C is reeds begonnen met verschillende her asfaltering werkzaamheden. Het gaat hierbij om werkzaamheden die uitgevoerd worden tussen de Keizer- en de Steenbakkerijstraat. Bhageloe geeft aan dat de kuilen in afwachting op het groot werk, dat momenteel wordt verricht in de Zwartenhovenbrugstraat gedicht worden.

Een gevaar vormen

[quads id=1]

Dit omdat de gaten in de weg een groot gevaar vormen voor de weggebruikers. Het ligt in de bedoeling dat de kuilen in de Slangenhout-, Hernhutter-Calcutta en de Koningstraat ook aangepakt zullen worden.

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis