12-jarige op vakantie in Paramaribo ernstig gewond door chauffeur zonder rijbewijs

Paramaribo Rijbewijs

Paramaribo ~ Veroorzaker aanrijding na twee weken ingesloten. De politie van het ressort Flora heeft op maandag 20 augustus de 21-jarige Kris S. aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Flora te Paramaribo

Hij is ingesloten omdat hij een auto bestuurd heeft terwijl hij geen rijbewijs bezit. Hij veroorzaakte daarbij een aanrijding met een ander voertuig waarbij iemand zwaar gewond raakte. Op zaterdag 4 augustus vond er een aanrijding tussen twee personenauto plaats op de kruising van de Coesewijne- en de Marowijnestraat.

Politie van Flora

[quads id=1]

De politie van het ressort Flora kreeg van de Centrale Meldkamer de melding binnen, dat een aanrijding had plaats gevonden op de eerder genoemde kruising en dat er sprake was van materiële schade en zware persoonlijke ongelukken.
Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de bestuurder die over de Marowijnestraat reed geen voorrang had verleend aan het verkeer over de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding.

Geen voorrang verleend

De 12-jarige mede inzittende Fabricio W. liep zwaar lichamelijk letsels op. Hij zat in het voertuig die over de Coesewijnestraat reed. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij verwezen naar de orthopeed. Fabricio, die met vakantie in Suriname vertoefde, is op zondag 5 augustus weer afgereisd naar Nederland.

[quads id=1]

Waarheid achterhaald

Op maandag 20 augustus werd duidelijk voor de politie dat Kris en niet zijn vrouw achter het stuur van hun auto zat toen de aanrijding plaats vond. Zijn vrouw wilde de politie doen geloven dat zij achter het stuur zat omdat zij wel maar Kris geen rijbewijs bezit.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.