Video – Wie is RENZO TJON A JOE? Suriname trots

Renzo Suriname

Suriname ~ Wie is Renzo Tjon-A-Joe eigenlijk? Hij is volgens Wikipedia een Surinaamse zwemmer die voornamelijk zwemt op 50 en 100 meter.

[quads id=1]

Renzo uit Suriname

De in Suriname geboren Renzo Tjon-A-Joe deed mee aan de Olympische Zomerspelen 2016 is de snelste zwemmer van ons land tot nu toe. Hij maakte zijn eerste verschijning op het wereldtoneel op 18-jarige leeftijd, als lid van de Surinaamse selectie voor de Junior Worlds 2013 in Dubai.

Mannelijk atleet

Hij werd de meest succesvolle atleet uit Suriname in 2013 en 2015 en werd 2013 en 2015 mannelijke atleet van het jaar genoemd.

[quads id=1]

Video van NII

Renzo Tjon-A-Joe behaalde onlangs weer goud. Deze energieke jongen uit Suriname vertelt over zijn loopbaan en verschillende hoogte punten in het programma GOV.TV gepubliceerd door het Nationaal Informatie Instituut Suriname.

Bekijk de video hieronder:
[quads id=1]

Foto van Harvey Lisse
Bron: Wikipedia en NII Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.