President Desi Bouterse krijgt bezoek van staatshoofd Cuba in ziekenhuis ~ Suriname

Bouterse Suriname

Suriname ~ President Desi Bouterse heeft vandaag het Cubaanse staatshoofd, Miquel Diaz-Canel, op bezoek gehad in het militair ziekenhuis Cimeq te Havana.

[quads id=1]

Bouterse Suriname

De Cubaanse president wenste het staatshoofd een spoedig herstel toe en gaf de garantie dat Cuba garant staat om waar nodig in te komen bij het verdere herstelproces. Ook de verdere verdieping van de relatie Suriname-Cuba kwam kort aan de orde.

Relatie Suriname en Cuba

[quads id=1]

Bouterse gaf aan het bezoek van zijn Cubaanse ambtgenoot bijzonder op prijs te stellen en bedankte de Cubaanse regering en het volk voor de ondersteuning en gastvrijheid. Ook Cubaanse de minister van Buitenlandse Zaken, Bruno Rodriguez Parrilla, alsook Surinames ambassadeur Ike Antonius waren aanwezig.

Clifton Limburg in Havana

[quads id=1]

Bouterse SurinameDit meldt Clifton Limburg, directeur van het Nationaal Informatie Instituut vanuit Havana. De president is op Cuba herstellende van een medische ingreep die succesvol is uitgevoerd.

Aan het herstellen

Na het volledige herstel zal de president samen met zijn echtgenote Ingrid Bouterse-Waldring afreizen naar Suriname.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.