Politiebericht – 38-jarige zonder rijbewijs rijdt 5-jarig meisje dood ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De 5-jarige Savina Pansa is op woensdag 22 augustus overleden, na te zijn aangereden door een personenauto op de weg naar Atjonie in Suriname

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

De 38-jarige autobestuurder Gilvan W. stelde de politie van Atjonie in kennis van de aanrijding. Bij aankomst van de wetsdienaren vertoonde het slachtoffertje geen teken meer van leven. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Brownsweg gaande in de richting Atjonie.

Richting Brosweg

[quads id=1]

overleden Suriname
Ter hoogte van km 75 zag hij, bij het dalen van een heuvel, Savina met andere voetgangers over de weg lopen. Hij remde krachtig af maar kon niet voorkomen dat Savina werd aangereden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van haar vast.

Geen rijbewijs

De autobestuurder is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Verkeersbarometer is gestegen

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Savina is voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 44. Het onderzoek van deze aanrijdingszaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.