Video – Politiebericht – 21-jarige doodgestoken in Paramaribo. Politie zoekt getuigen

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Dodelijke steekpartij te Paramaribo. Bij een steekpartij op maandagavond 20 augustus op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Hogestraat te Paramaribo  is de 21-jarige Guyanees Joël, James om het leven gekomen.
[quads id=1]

In de stad van Paramaribo

De politie van Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van de Centrale Meldkamer van een steekpartij met dodelijk afloop de plek aan. Het levenloze lichaam van James is ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Woordenwisseling met man uit Suriname

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat James een woordenwisseling kreeg met een Surinaamse man. Dat de man op een bepaald moment een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij James steekverwondingen toebracht. Na zijn criminele daad verliet de tot nog toe onbekende man de plek.

Pas in Suriname
overleden Paramaribo
Videostil

Onderzoek wees verder uit dat het slachtoffer pas twee en een halve maand in Suriname vertoefde. Hij had zijn Guyanees paspoort bij zich. Het ontzielde lichaam van Joël, James is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Politie zoekt ooggetuigen

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Informatie met betrekking tot de verdachte mag worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer: 403645.
Hierbij nogmaals de video erover:

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.