Video – 14-jarige vermiste Nsimire is in goede gezondheid gevonden ~ Nederland

Vermist Nederland

Nederland ~ Het sinds 27 juli vermiste meisje Nsimire Massembo (14) is vanmiddag in goede gezondheid gevonden in Den Haag Nederland.

[quads id=1]

In Den haag Nederland gevonden

Agenten hebben haar meegenomen naar het politiebureau. Er zijn geen arrestaties verricht, meldt een woordvoerder van de politie. Nsimire werd gevonden nadat de politie Den Haag een ‘hele concrete’ tip had ontvangen. Ze liep op dat moment alleen op straat.

Ze liep alleen op straat

Een team specialisten bekijkt momenteel op het bureau hoe het met haar gaat en wat het meisje op dit moment nodig heeft. De politie geeft aan de zaak verder te onderzoeken en houdt verdere details over de omstandigheden waaronder Nsimire is gevonden voorlopig voor zich.

[quads id=1]

3,5 week in angst

Zus Akonkwa Massembo (19) klinkt in een telefoongesprek met deze krant nog wat beduusd. Drieënhalve week zat ze in angst. Agenten kwamen het vanmiddag rond drie uur persoonlijk vertellen bij het ouderlijk huis. ,,Ik kon het bijna niet geloven. Ze is gelukkig in goede gezondheid. Het is geweldig, ik ben helemaal blij.”

Gelukkig gezond

De afgelopen 26 dagen waren een kwelling voor de familie. ,,Je weet niet wat er aan de hand is. Dag en nacht die onzekerheid. Je doet alles wat je kan om haar te vinden.” Haar ouders, namens wie zij nu het woord voert, zijn overweldigd door het nieuws. ,,Vooral mijn vader is door het dolle heen.”

Vader is blij

Waar Nsimire al die dagen is geweest, weet de familie nog niet. ,,De politie is nu met haar in gesprek om te horen hoe het met haar is en wat ze nodig heeft.’’ Akonkwa hoopt dat ze haar zus vanavond eindelijk weer in de armen kan sluiten.
Smeekbede

Al drie weken vermist

[quads id=1]

Nsimire was al sinds 27 juli vermist en werd een dag later voor het laatst in levende lijve gezien door een vriendin. Haar vader deed 1,5 week later een smeekbede op Facebook, in de hoop dat de zaak meer aandacht zou krijgen. Het bericht werd uiteindelijk meer dan 240.000 keer gedeeld. De politie besloot vorige week nog nieuwe informatie te delen in het onderzoek, waaronder een tijdlijn, gegevens over waar haar telefoon het laatst gespot was en waar ze voor het laatst had ingecheckt met haar ov-chipkaart. Dat leverde toen vier nieuwe tips op.

Nieuwe tips

Vrijwilligers gingen kort na de verdwijning massaal op zoek naar het meisje. Zo organiseerden zij een zoektocht naar het meisje in het Zuiderpark en deelden ze flyers uit in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en andere steden verspreid over het land.

Groep vrijwilligers

Jeugdwerker Umit Colgecen, eerder woordvoerder namens een groep vrijwilligers, is nu dan ook opgelucht. ,,Het is super dat ze nu gevonden is. Ik was bang dat het niet meer zou gebeuren, omdat ik over zoveel andere zaken hoor waarin het minder goed afloopt. Goed dat ze nu gewoon thuis is.”

video van de vermissing

Bekijk hier nog een video omtrent haar vermissing:
[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Nederland ~ 14-jarige al langer dan een week vermist.

 

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.