Overleden – Mijn lieve man en onze vader Ferdinand Bohr ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Van het concert des leven heeft niemand een program

Geboren 12-04-1939 te Paramaribo
Overleden 18-08-2018 te Paramaribo

[quads id=1]

Ferdinand Adolf Bohr

Met heel veel pijn en verdriet maken weduwe mevrouw S I Bohr – Haas en kinderen Romeo, Maikel, Darryl, Marijke, Stanley en guno allen Bohr bekent dat onverwacht en vrij plotseling van hun is heen gegaan hun lieve, zachtmoedige en rustige vader en man, Ferdinand Adolf Bohr op de gezegende leeftijd van 79 jaar.

De uitvaart wordt nader bekent gemaakt.

Namens de nabestaanden:
Familie Bohr – Haas

[quads id=1]
overleden Paramaribo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.