Anoniem – Ik heb een schatje, maar het lukt niet tussen ons in bed ~ Suriname

In bed Suriname

Suriname ~ Dag FamilieNieuws, ik heb best wel een intieme vraag en ik hoop dat mensen mij een beetje kunnen helpen. Ik ben Nora en ik woon in Suriname. Ik ben 39 jaar en ik ben vanaf mijn 28ste vrijgezel geweest. Dus bijna 10 jaar.

Vrijgezel in Suriname

Ik heb zelfs geen vriendje gehad in die periode dus echt helemaal intiem-loos. Nu ben ik een half jaartje geleden Fabian tegengekomen. Een gescheiden man met 2 kinderen. De kinderen zijn nog wel klein. Maar hij is een vrije man. Maar wel met heel veel problemen met zijn ex hier in Suriname.

Intieme vraag

We hebben besloten om het rustig aan te doen want hij zit echt midden in de scheiding. En we willen niet te hard van stapel lopen. Omgang wilde hij in feite ook nog niet maar ik ben al zolang ‘droog’ geweest en ik wil natuurlijk nu wel een beetje genieten van een man. Dus ongeveer twee maanden geleden werden we intiem. We hebben een eerste poging gedaan.

Omgang met moeite

Het ging wel moeizaam, hij vertelde me ook dat hij veel aan zijn hoofd had enzo. Ik heb het gelaten. Ik dacht zenuwen. Maar nu 2 maanden later, is het hem maar 1 keer geluk om goed stijf te raken. Hij spiert gewoon niet. Het is een man van 35 jaar. Dat is toch niet normaal? En ik ben ook niet onaantrekkelijk ofzo.

Ik ben niet onaantrekkelijk

Ik heb 1 persoon hier in Suriname in vertrouwen genomen en die heeft me gebracht naar een loekoemang want ze zei me dat het zoiets kon zijn. Nee, eerst zijn we nog naar de markt geweest en heb een medicijn gehaald. Hier in de stad van Suriname.  Geen Viagra, dat durft hij niet. Ik heb dat ook eens voorgesteld. Maar een drankje wilde hij wel proberen. Dat hielp ook niet daarna ben ik met die vriendin bij iemand gaan kijken.

Ik heb hem niets gezegd
In bed Suriname
Voorbeeldfoto van Thought Catalog

Ik geloof eigenlijk niet zo erin, hij ook niet dus ik heb hem niets gezegd. Die man had het over die ex dat ze dingen heeft gedaan en voor hem heeft gezet. En dat ze niet klaar zijn met elkaar. Ik hoopte eigenlijk dat ik nooit naar die man was gegaan. Want het heeft me echt door de war gebracht.

Ik twijfel nu

Is het wel de moeite waard om met zo een man te zijn? Ik heb nu na zoveel jaar eindelijk iemand. Maar het is  iemand met kleine kinderen, en problemen met zijn ex. En het ergste vind ik dan: We kunnen ook niet met elkaar naar bed. Dan heb ik nog even iets intiems te melden over Fabian. Ik heb hem gevraagd om me met zijn mond te verwennen, maar dat wil hij ook niet.

Is hij wel de moeite waard?

Zeg nu eerlijk dames. Moet ik met hem blijven of kan ik beter weer alleen zijn? Toen ik alleen was verlangde ik helemaal niet naar omgang, maar juist nu ik een man heb wil ik het graag. Zo vreemd.  Maar ik ben ook bang om weer zolang alleen te blijven. Waar vin ik een vrijgezellige man hier in Suriname? In dat half jaar ben ik toch gewend geraakt aan iemand om me heen.

Hij is zooo lief

Natuurlijk is het ook niet leuk voor hem. Ook niet dat ik er hier over praat. Maar tenminste kent niemand ons. Hij is verder wel heel erg lief en ik kan echt heel fijn met hem praten en lachen. Maar dat kan ook met een goede vriend. Oja, kan het zo zijn dat zijn ex iets heeft gedaan waardoor hij niet spiert. Ik geloof dat echt niet. Maar het is wel een feit dat er gewoon helemaal niets gebeurt in dat bed. Ik baal ervan , wat moet ik doen? Of  zijn dit problemen die meer mensen hebben op deze leeftijd? En heb ik gewoon pech. Zijn er vrouwen die hierom weg zouden gaan?

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Mijn man is waardeloos in bed ~ Suriname
vriend Suriname

Anoniem: Ik wil zo graag een man in mijn leven! ~ Paramaribo

Vrijgezel Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig