Buitenvrouw schiet schatje neer tijdens video chat met zijn binnenvrouw ~ Amerika

Amerika buitenvrouw

Amerika ~ “Scheiden of ik schiet je dood”: Buitenvrouw zet pistool tegen hoofd van haar schatje en belt intussen zijn vrouw via Facebook Live

[quads id=1]

Buitenvrouw uit Amerika

Keanna Cammon heeft vorige week de scheiding aangevraagd. Nu was het aan haar schatje uit Alabama om hetzelfde te doen, vond ze. Alleen gebruikte de vrouw wel heel drastische middelen om dat duidelijk te maken. Cammon zette eergisteren een pistool tegen het hoofd van haar vriend en belde intussen zijn vrouw via Facebook Live.

De vrouw schrok

Die schrok zich een hoedje toen ze zag in welke benarde situatie haar echtgenoot zat. Aan de beelden te zien, ging het er bijzonder verhit aan toe. “Die gek heeft mij gebeld terwijl ze mijn man onder schot hield”, schreef de vrouw zelf op Facebook.

[quads id=1]

“Ik weet niet of hij oké is, ik weet niet waar hij ergens zit in Tuscaloosa. Kan iemand mij helpen? Ik zit op mijn werk nu en ik word er gek van. Volgens mij heeft ze hem neergeschoten.” Twee uur later volgde een update. “Ze heeft hem inderdaad neergeschoten. Hou mij tegen of ik bega een ongeluk.”

Ze had hem neergeschoten

Toen de politie ter plaatse kwam, had de man inderdaad een schotwond in de borstkas. Hij ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. Volgens Cammon, de buitenvrouw, was ze enkel met het pistool aan het zwaaien en vuurde ze per ongeluk tijdens de pittige woordenwisseling met zijn vrouw.

[quads id=1]

Woordenwisseling met zijn binnenvrouw

Die laatste beweert echter dat Cammon er wel degelijk mee dreigde om hem te vermoorden als hij haar zin niet zou geven. De wilde furie wordt nu aangeklaagd wegens poging tot moord. Er hangt een borgsom van 60.000 dollar (53.000 euro) boven haar hoofd.

Kijk hier baar de video erover:

[quads id=1]
Hieronder ziet u hoe de dader afgevoerd wordt:

Bron: HLN.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.