Vijf gewapenden struikrovers schieten op rijdende man ~ Suriname

auto Suriname

Suriname ~ Man beschoten op de weg naar Lagatabiki in Suriname; twee andere mannen beroofd. De politie van “Snesi Kondre” kreeg op zondag 19 augustus van de beveiliging van de goudmaatschappij “Suri Gold” de melding dat een man beschoten was op de weg naar Langatabiki ter hoogte van km 57.

[quads id=1]

Beschoten in Suriname

Volgens verklaring van het slachtoffer reed hij over voornoemde weg toen hij door vijf gewapende en gemaskerde mannen is beschoten. Hij liep daarbij een schotverwonding op aan zijn linker dijbeen. Ondanks de verwonding gelukte het hem door te rijden om ter hoogte van km 54 bij” Suri Gold” om hulp te vragen. Het slachtoffer is een 44-jarige man.

Hulp van Suri Gold

In een ambulance van “Suri Gold” werd hij in eerste instantie voor medische hulp naar de RGD poli van Moengo vervoerd om vervolgens naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overgebracht te worden.

[quads id=1]

De politie van “Snesi Kondre” ging voor onderzoek naar Km 57 van de weg naar Lanagtabiki en trof daar twee mannen aan die het volgende verklaarden namelijk: Dat zij slachtoffers waren van een beroving door vijf gemaskerde en gewapende mannen in Suriname. Dat zij in feite getuige zijn geweest van de beschieting van de 44-jarige man omdat zij niet ver achter hem reden in hun auto.

[quads id=1]

Ze reden erachter

Zij werden door de vijf gemaskerde en gewapende struikrovers tot stoppen gedwongen waarna die ervandoor zijn gegaan met hun voertuig, hun zaktelefoons en een kettingzaag.

auto Suriname
Voorbeeldfoto auto schieten

Het nader onderzoek in deze zaken is overgedragen aan de recherche van regio Oost.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.