Jongemannen mishandeld, beroofd en bestolen aan de Franchepanestraat te Paramaribo

Leerkracht Paramaribo

Paramaribo ~ Twee jongemannen (19 en 21) zijn in een auto in Paramaribo overvallen. Uit hun verklaring blijkt dat zij hun voeding nuttigden in een voertuig op de hoek van de Franchepanestraat en Previenlaan.

[quads id=1]

In hun auto te Paramaribo

De slachtoffers werden op een gegeven moment door drie rovers overvallen. Daarbij was een van de criminelen gewapend met een vuistvuurwapen en de ander met een houwer. De slachtoffers moesten enkele slagen incasseren. Hierna stapten de rovers in de auto van de aangevers en reden in de richting van de Zonnebloemstraat te Paramaribo.

Ze hadden pijn

[quads id=1]

auto Paramaribo
Voorbeeldfoto

De 21-jarige jongeman klaagde van pijn over zijn lichaam en de 19-jarige had pijnen aan zijn hoofd en de buik. Beide slachtoffers moesten met de ambulance worden vervoerd voor medische hulp.

Auto is gestolen

Van de gestolen auto werd melding gemaakt bij de diverse eenheden. De politie onderzoekt deze zaak
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.