Brandweer vindt lichaam van manspersoon na woning brand Paramaribo

brand Paramaribo

Paramaribo ~ Verkoold lijk aangetroffen bij woningbrand te MunderParamaribo. De brandweer kreeg zondagochtend via de Centrale Meldkamer van de politie een melding van een woningbrand aan de Weidumweg.

[quads id=1]

Brand te Paramaribo

Brandweervoorlichter Harvey Laing zegt dat de melding omstreeks 02.02 uur binnenkwam. De brandweer was binnen 5 minuten ter plaatse. Op het brandadres aangekomen werd een laagbouw woning deels uit steen en deels uit hout aangetroffen met een oppervlakte van 10 bij 15 aangetroffen, die in lichterlaaie stond.

2 personen bleven in de woning

[quads id=1]

Volgens Laing verbleven 2 personen, naar verluid dak- en thuislozen, in de woning. Het pand was niet aangesloten op het elektriciteitsnet en was ook niet tegen brand verzekerd.

brand Paramaribo

Een van de inwonenden maakte zich uit de voeten toen de brand begon, terwijl de tweede, een man van bijkans 52 jaar, in de vlammenzee is verkoold.

Niet vezekerd

Hij werd voor een slaapkamer, waarvan de deur op slot was, aangetroffen. De brandweer heeft geen gascilinder op het adres aangetroffen. De oorzaak is vooralsnog niet bekend.
[quads id=1]
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.