Politiebericht – Vrouw doet aangifte tegen eigen echtgenoot wegens grote diefstal ~ Suriname

Paramaribo Markt

Suriname ~ Roy,R. ingesloten voor verduistering van dure sieraden. De 42- jarige Roy, R. is op donderdag 16 augustus aangehouden en opgesloten voor verduistering van sieraden.

[quads id=1]

Roy uit Suriname

Deze sieraden vertegenwoordigen een heel groot bedrag in Surinaamse Dollar. Deze sieraden behoren de schoonouders van Roy toe. Roy en zijn vrouw hebben een kluis gehuurd bij een lokale bankinstelling in Suriname om hun waardevolle spullen zoals sieraden te bewaren.

Kluis bij de bank

[quads id=1]

Alleen Roy en zijn echtgenote hebben toegang tot die kluis. Roy vond het goed dat zijn schoonouders hun sieraden ook in de kluis lieten bewaren. Enkele dagen terug ging de echtgenote van Roy een kijkje nemen in de kluis en kwam tot de ontdekking dat die leeg was.

Kluis was leeg

[quads id=1]

Zij stelde de leiding van de bankinstelling hiervan in kennis en bij verificatie is gebleken dat haar echtgenoot Roy op verschillende data voor haar in de kluis is geweest. De vrouw deed vervolgens aangifte tegen Roy omdat zij sterk het vermoeden heeft, dat hij niet alleen haar sieraden maar ook die van haar ouders heeft weggenomen uit de kluis.

Roy ontkent

Suriname sieraden

Roy ontkent dat hij de kluis heeft leeg gehaald. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.