Man mishandelt dochter omdat ze zijn buitenvrouw heeft mishandeld ~ Paramaribo

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Vader en dochter opgesloten voor mishandeling en diefstal. De 33-jarige M.E. heeft in de avond van vrijdag 3 augustus de 23-jarige vriendin van haar vader mishandeld en goederen van haar weggenomen.

[quads id=1]

Vader uit Paramaribo
vechten Paramaribo buitenvrouw
voorbeeldfoto

Volgens verklaring van de aangeefster/benadeelde was zij op het werk toen M.E. haar kantoor binnen stormde om haar rekenschap te vragen over het feit dat zij geen einde wilde brengen aan de liefdesrelatie met haar 50-jarige vader. De twee vrouwen geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij.

[quads id=1]

Ze gingen vechten

Tijdens het gevecht vielen de oorbellen en een pruik van de aangeefster uit haar uniform zak. Die goederen zijn door M.E. meegenomen toen zij de plaats verliet. 23-jarige vrouw deed naderhand aangifte van mishandeling en diefstal contra M.E. bij de politie van het ressort Flora te Paramaribo.

Politie Flora

Op zondag 12 augustus deed M.E. aangifte van mishandeling tegen haar 50-jarige vader M.A. bij de politie van het ressort Centrum. Haar vader werd dezelfde dag ontboden en aangehouden voor mishandeling. M.A. verklaarde onder andere dat zijn dochter zijn buitenvrouw had mishandeld en ook spullen van haar had weggenomen.

[quads id=1]

Pruik van buitenvrouw

Voorts dat er daarvan aangifte was gedaan op het politiebureau van het ressort Flora. Vader en dochter zijn hangende de onderzoekingen in verzekering gesteld. De vader ter zake mishandeling en de dochter ter zake mishandeling en diefstal.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.