Geslaagd – Mijn knappe dochtertje Presca Sabajo ~ OS Matta Suriname

Geslaagd Suriname

Matta – Suriname,

Ik dank de lieve allerhoogste God,
want zonder Hem is Al het menselijk zwoegen zinloos.

Zo de HEERE het huis niet bouwt,
te vergeefs arbeiden deszelfs bouwlieden daaraan;
zo de HEERE de stad niet bewaart,
te vergeefs waakt de wachter.

Psalm 127:1.

Ik feliciteer mijn knappe dochtertje

[quads id=1]

Presca Sabajo

Ze is geslaagd van de lagere school te OS Matta te Suriname.

Je hebt het hele schooljaar door hard je best gedaan en je hebt het uitstekend gedaan.
Als ik nu moet opschrijven hoe trots ik op je bent dan ben ik morgen nog niet klaar. Ga zo door. Blijf je best verder doen op school en meer diploma’s halen want je bent een succesvol kind in Gods ogen.

We zijn trots op je en houden ontzettend veel van je prinses
[quads id=1]
Namens: Mama Thea, je broers en je twee zusters

Geslaagd Suriname Geslaagd Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.