Bekendmaking ~ President Bouterse heeft medische ingreep vandaag in Cuba gehad ~ Suriname

Bouterse Paramaribo

Suriname ~ Succesvolle operatie president Bouterse. De aangekondigde medische ingreep van de President van de Republiek Suriname, Z.E. Desire Delano Bouterse, is met succes uitgevoerd.

[quads id=1]

President van Suriname

De president die zich samen met de firstlady Ingrid Bouterse-Waldring op Cuba bevindt heeft hedenochtend, zaterdag 17 augustus 2018, de ingreep in Havanna, de hoofdstad van Cuba, ondergaan. De President zal nog enkele dagen tot rust moeten komen ter voorkoming van mogelijke complicaties.

Even rust nemen

[quads id=1]

Zodra de president door deze noodzakelijke fase heen is, zal de regeringsleider terugkeren naar Suriname, waar de vooronderzoeken zijn gedaan alvorens te komen tot de verdere medische afronding op Cuba na afstemming met Surinaamse artsen.

Bedankt een ieder

Volgens de directeur van Het Nationaal Informatie Instituut, Clifton Limburg, wenst de President bij deze iedereen te bedanken voor de oprecht getoonde belangstelling en morele ondersteuning.
[quads id=1]
Bouterse Paramaribo

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.