Anoniem – Mijn ex wil mijn nieuwe vriend niet in de buurt van zijn kind ~ Suriname

Suriname ~ Hallo Denice van FamilieNieuws. Ik ben Faria uit Suriname. Ik heb een heel groot probleem. Ik moet nu kiezen tussen mijn vriend, mijn ex en mijn dochter.
[quads id=1]
Ik weet dat ik altijd voor mijn dochter zou moeten kiezen, maar dit is heel oneerlijk. Het lijkt alsof ik geen recht heb op geluk.

Faria uit Suriname

Ik ben Faria ik ben pas 26 jaar en heb een dochtertje van 6 jaar. Ik ben veel te vroeg in het huwelijk gestapt met Kailash. We waren jong en dom en werden een beetje gedwongen om te trouwen. Hij was mijn eerste vriend. Ik werd vrijwel direct zwanger en een jaar na de geboorte van  Suzy gingen we uit elkaar.

Als vrienden uit elkaar

[quads id=1]

We waren vrienden gebleven omdat we gewoon wisten dat we niet bij elkaar pasten. We zijn gescheiden en ik ben apart gaan wonen. Niet ver van hem en zijn ouders. Kailash heeft me geholpen met het huis. Gelukkig staat het wel op mijn naam. Suzy gaat nog altijd heel vaak naar ze toe. De band tussen hem en zijn dochter is heel goed.

Nieuwe vrouw

Kailash is een jaar geleden zelf hertrouwd en heeft een zoontje erbij. Het contact met Suzy is nog steeds heel erg goed. Ze is heel blij en het contact met zijn nieuwe vrouw was ook goed. Met mij was het ook redelijk. Nu helemaal niet meer. Allemaal omdat ik nu ook een vriend heb.

Ik ken Robbert al een jaar. De rest weet het pas sinds twee maanden. Het werd serieus tussen mij en Robbert. Hij kwam ook bij mij thuis. Hij heeft een eigen huis maar was toch vaker bij ons. Maar nu helaas helemaal niet meer. Kailash heeft het hem verboden. Hij is letterlijk naar mijn vriend gegaan om hem te zeggen dat hij niet welkom is in mijn huis. Hij noemde het zelfs zijn huis.

Robbert was het met hem eens

[quads id=1]

Kailash heeft hem ook gezegd dat hij niet wil dat hij in de buurt komt van Suzy. Dus nu heeft Robbert een afstand genomen. Hij is akkoord gegaan met Kailash. Hij zegt om problemen te voorkomen, want het kon heel erg uit de hand lopen. Hij komt dus niet meer bij me thuis en hij wil ook niet meer samen met mij en Suzy zijn. Dat is voor mij heel moeilijk. Ik werk en door de weeks is Suzy altijd bij mij. We waren dan meestal met zijn drietjes, maar nu zie ik Robbert alleen in het weekend.  Maar dan zonder mijn kind.

Vaker ruzie nu

We hebben hier heel vaak ruzie over. Ik denk dat Robbert het uit gaat maken 1 van dez dagen. Ik zie het gewoon. Ik ben ook niet meer zo gezellig. Alleen maar stress. Ik heb ook ruzie gekregen met Kailash en zijn vrouw. Ik heb ze gezegd dat Kailash gewoon jaloers is en dat hij zeker nog steeds van mij houdt.

kind Suriname
Voorbeeldfoto van bestmuslim.com

Dat vond die vrouw uiteraard niet leuk om te horen dus ze houdt mij op een afstand nu. Als ik Suzy breng ontloopt ze mij.

Ik ben fout

Ik vind het niet erg dat ze boos is, ze moet maar met haar man praten. Mijn ex schoonmoeder zegt me nu dat ik fout ben, en dat ik niet me mannen kan lopen waar mijn kind bij is. In het huis van haar zoon. Door dit alles is de hele band verpest met mijn ex schoonfamilie. Alleen maar omdat ik een vriend heb. Allemaal leugens vertellen ze. Ook aan andere mensen. En aan mijn kind. Terwijl ik juist zo rustig ben geweest na de scheiding. Ik wilde mezelf opbouwen en ook omdat ik nog heel veel steun krijg van Kailash.  Ik ga niet voor jullie jokken. Hij heeft altijd goed naar ons gekeken.

[quads id=1]

Hij helpt me wel

Ook Suzy doet nu raar. Ze wil opeens helemaal niets meer van Robbert weten. Zegt rare dingen over hem. Gemene dingen. Dingen die ze zeker hoort als ze daar is. Ik vind het heel erg dit. Alles ging zo goed. 6 jaren lang. Geen problemen.

Ik vind het heel moeilijk. Mijn relatie is niet meer hetzelfde. Mijn ex is jaloers en Robbert is ook jaloers. Hij vindt dat ik alleen maar naar mijn ex luister. Ook zegt hij me dat we toch nooit echt samen kunnen gaan wonen want hij gaat niet zorgen voor het kind van mijn ex. En hij wil ook niet dat Kailash denkt dat hij geniet van zijn geld. Allemaal domme redenen die onze relatie verpesten. Om die reden denk ik dat we de relatie liever kunnen stoppen. Ik denk dat Robbert al zover is. Maar dat kan tocht niet? Al gaat Robbert weg, dan is het probleem nog niet over. Mijn ex gaat geen enkele man accepteren in de buurt van ons kind.

Ik heb gewoon geen eigen leven

Dat heeft die moeder van hem me ook gezegd. Hij wil geen enkele man in de buurt van zijn dochter en ook niet in de buurt van mij. Ik zie dat als jaloezie. Die spanning is echt teveel voor mij geworden. Ik was echt heel gelukkig met Robbert. Maar wat moet ik nu doen dan? Uitmaken met Robbert, dan heeft Kailash gewonnen en dan blijf ik alleen. Of moet ik vechten voor mijn relatie? Maar Robbert wil niet meer in 1 huis zijn met Suzy door die dreigementen van Kailash. Hij wil ook niet dat mensen hem straks gaan beschuldigen van misbruik. Alleen maar moeilijk moeilijk allemaal. Is al een week dat ik ziek thuis ben van het werk. Mijn hoofd is gespannen. Suzy is bij der vader. Maar Robbert komt niet bij me.

Hij komt niet hier

[quads id=1]

Ik ben echt ziek van dit alles. Robert maakt niet graag meer contact met me. Mijn dochter zegt der vader alles. Dus als Robbert bij me is of mij belt. Ze zegt alles tegen haar vader. Robbert is moe ervan. Hij wil geen stiekeme relatie. Hij zegt ook dat het beter is om te stoppen. Ik vind het wel erg maar het kan niet anders toch? Ik zou graag willen weten hoe jullie dit vinden. Ik kan ook niet altijd alleen blijven.

Is Kailash gewoon jaloers? Maar wat wil hij dan? Wil hij me terug? Misschien heeft hij spijt van zijn huwelijk? Of hij wil gewoon de baas zijn over mij. Hij was ook altijd de baas voordat ik een vriend had.

Mijn probleem

Maar wat nu? Ik kan ook niet voor altijd alleen blijven toch? Ik kijk uit naar jullie adviezen. Bedankt dat jullie wilden luisteren naar mijn probleem. Faria
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:

Anoniem – Mijn ex krijgt een baby met zijn nieuwe vriendin. Ik haat ze
Suriname ex

Anoniem – Mijn ex wil mijn kind afpakken omdat ik een vriend heb ~ Paramaribo
ex Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig