3-jarig meisje vermist en dood teruggevonden in Vakantie Park Duinrell ~ Nederland

verdronken Nederland

Nederland ~ In vakantie park Duinrell bij Wassenaar in Nederland is vanmiddag een 3-jarig meisje overleden. Ze was enige tijd vermist en werd gevonden in een sloot.
[quads id=1]

Vakantie Park Nederland

Rond de middag kregen de hulpdiensten melding van een vermist meisje in het attractie- en vakantiepark in Wassenaar in Zuid-Holland. Een uitgebreide zoektocht werd gestart, omdat er veel water in het gebied is. Meerdere duikteams van de brandweer zochten en een burgernet melding werd afgegeven.
[quads id=1]

Duikers zochten mee

Na enige tijd werd het meisje in een sloot aangetroffen. Hulp mocht niet meer baten en het meisje overleed ter plaatse. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd en omstanders wordt slachtofferhulp aangeboden.

Slachtofferhulp voor omstanders

De directie van Duinrell laat weten mee te leven met de familie en naasten van het kind. “Onze zorg gaat nu eveneens uit naar betrokken medewerkers.”
[quads id=1]
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.