16-jarige best geslaagde Nourjanie Martodikromo wint VOJ Student Excellence Award ~ Suriname

Geslaagd Suriname

Suriname ~ Nourjanie Martodikromo is geboren op 18 maart 2002 (16) en zij komt uit een gezin van vijf. Ouders Andi Martodikromo en Arnie Martodikromo-Saridin.

[quads id=1]

Nourjanie uit Suriname

Zus Titina Martodikromo en zusje Chanique Martodikromo. They are very proud of Nourjanie! Lees het artikel en kom erachter wat de redenen zijn:

Best geslaagde

Op 03 augustus 2018 is Nourjanie door de leiding van de Johannes Vrolijk School (MULO) uitgeroepen tot best geslaagde (B-Richting). Tevens heeft zij de VOJ Student Excellence Award (2018) in ontvangst mogen nemen. 1st place!! Vier jaren terug slaagde zij als beste van O.S Lelydorp en werd toen als Go Glo’er uitgeroepen!

[quads id=1]

Een 10 voor Spaans

Zij behaalde een tien voor het vak Spaans en negens voor de vakken Engels, Nederlands, Wiskunde, Natuurkunde, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Biologie. Voor het vak Tekenen behaalde zij een 7.

Om deze prestatie te kunnen behalen speelden twee factoren een belangerijke rol nl. de motivatie die zij kreeg en het gedisciplineerd zijn. De grootste motivatie kreeg zij van haar omgeving waaronder haar ouders die voor 100 % achter haar stonden en ook het geloof in haar hadden dat zij het kon. Daarnaast heeft zij haar favoriete films en tv series on hold moeten zetten en moest zij minder met haar cellulair bezig zijn.

Ouders de 100% achter haar staan

[quads id=1]
Nourjanie vindt het belangrijk om in het leven goede prestaties en resultaten te behalen dus gaat zij voor hetgeen ze wil bereiken en zet zij haar 100% in! Het is haar droom om een baan als chemisch analist te hebben. Tevens wil zij verder groeien tot hoofd analist. Dit idee kwam in haar op nadat zij op de muloschool kennis maakte met de vakken wiskunde en natuurkunde. Ook hebben films en tv series de interesse om Analist te zijn in haar opgewekt.

Ze gaat naar Natin

Om chemisch analist te worden moet zij vanaf het komend schooljaar een studie volgen en deze studie wordt op middelbaar niveau alleen op het Natin verzorgd. Zij heeft de keuze gemaakt het natuur technisch instituut (NATIN) te bezoeken, omdat het een beroepsgerichte opleiding is en zij na de middelbare school meteen haar opgedane kennis wil toepassen in de maatschappij.

Hieronder ziet u haar cijferlijst en enkele foto’s.
[quads id=1]

Beauty with brains!