Politiebericht: Vader slaat kleindochter en mishandelt bloedeigen dochter ~ Suriname

slaan Suriname

Suriname ~ Vader ingesloten voor zware mishandeling. De 60-jarige Roy S. is op vrijdag 10 augustus door de politie van het ressort Leleydorp in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Lelydorp in Suriname

Roy is ingesloten ter zake zware mishandeling van zijn dochter. Op dinsdag 7 augustus deed zij aangifte tegen haar vader. Volgens verklaring van de aangeefster rende haar dochter op die bewuste dinsdag vanuit haar ouderlijk huis in Suriname naar haar woning en gaf huilend te kennen dat zij door haar opa was geslagen.

[quads id=1]

Sloeg eerst kleindochter

De aangeefster ging vervolgens naar haar vader ten einde te weten te komen wat er precies gebeurd was. Zaken liepen daarbij zodanig uit de hand dat Roy,S. zijn dochter enkele slagen in het gelaat toebracht met het gevolg dat zij ernstig gewond raakte.
Bron: KPS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.