Politie lost waarschuwingsschot voor ontsnapte travestiet ~ Paramaribo

man Paramaribo

Paramaribo ~ Een travestiet heeft geld en telefoons uit een auto weggenomen. Inspecteur Lloyd Tolud, ressortcommandant van Centrum tevens waarnemend regiocommandant, zegt dat ene AJ die monteur van beroep is, vorige week een voertuig van een klant repareerde.

[quads id=1]

Bekende travestiet uit Paramaribo

Hiermee nam hij een proefrit en kwam in het stadscentrum terecht alwaar hij een vriend tegenkwam. Nadat ze een fatu genomen hadden, besloten zij in het voertuig te overnachten. Hij parkeerde het voertuig bij een pompstation in Paramaribo waarna ze beiden in slaap vielen.

In een geparkeerd voertuig

[quads id=1]

Toen hij wakker werd, bleek dat zijn mobiele telefoon en SRD 3.000 weggenomen was. Zijn vriend die hij wakker maakte, stelde vast dat ook zijn telefoon gestolen was. Via camerabeelden in de onmiddellijke omgeving zagen zij dat de dader ene B is die als travestiet in het stadscentrum bekendstaat.

Hij rende weg

In de nacht van 10 augustus werd de verdachte nabij het Kerkplein gesignaleerd, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat te Paramaribo. Bij aankomst voor het bureau onttrok de verdachte zich aan zijn aanhouding en rende via de Knuffelsgracht weg.

[quads id=1]

Hij gooide de telefoon

Tijdens de achtervolging gooide hij een voorwerp weg. Een agent loste een schot in de veilige richting doch het mocht niet baten. B rende harder weg en kon aan de agenten ontkomen. Het weggegooide voorwerp bleek naderhand de mobiele telefoon van AJ te zijn.

man Paramaribo
Voorbeeldfoto

De verdachte B zal wederom opgespoord worden
Bron: Times Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.