Moeder laat eigen zoon opsluiten en vecht met schoondochter in Paramaribo

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Zoon verduistert beddengoed van moeder. De politie van Munder in Paramaribo heeft Akash B. in verzekering gesteld wegens verduistering.

[quads id=1]

Politie in Paramaribo

Deze verdachte heeft beddengoed, dat zijn moeder aan hem had gegeven om te verpakken, doorverkocht. Deze zaak kwam aan het licht toen de moeder thuis bij haar zoon ging op 23 juli. Volgens de moeder is er op 5 maart dit jaar ingebroken thuis bij haar, waarbij al haar waardevolle sieraden en diverse goederen zijn weggedragen.

[quads id=1]

Sieraden bij haar zoon gezien

Toen zij thuis bij haar zoon kwam, zag zij een ketting die bij de inbraak was weggenomen. Zij kreeg sterk het vermoeden dat haar zoon de inbraak bij haar heeft gepleegd. Haar zoon was op dat moment niet thuis. De moeder vroeg haar schoondochter toen om haar zoon te bellen. Tijdens het gesprek met de zoon pakte de schoondochter de telefoon af.

Ze gaf haar een klap

Als reactie gaf de schoonmoeder haar schoondochter een flinke klap. De schoondochter pikte dit niet en zij klapte terug en duwde haar van zich af, waardoor de schoonmoeder kwam te vallen. De schoonmoeder is toen vertrokken, maar kwam even later terug met haar vriend die gewapend was met een houwer. De vader van de schoondochter sprak met partijen, waarna de vriend van de schoonmoeder zijn houwer heeft terugzette.

Ze kwam terug met een houwer

[quads id=1]

De schoonmoeder deed ter zake aangifte bij de politie. Zij had 147 stuks beddengoed aan haar zoon gegeven om te verpakken. Echter heeft de zoon een deel van het beddengoed doorverkocht. De politie heeft in het belang van het onderzoek de zoon ter zake verduistering van het beddengoed ingerekend.

De schoondochter mocht naar huis

vechten ParamariboTen aanzien van de inbraak is de recherche van Midden bezig met het verdere onderzoek. De schoondochter is na verhoor heengezonden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.