Zaak moord op Marjorie Willims gestremd wegens geldgebrek ~ KFC Paramaribo

moord KFC Paramaribo

Paramaribo ~ Geldgebrek belemmert onderzoek KFC-moordzaak Paramaribo. Het onderzoek in de zaak waarbij de verdachten Chawilla R. en Shaquille B. terecht staan voor de brute moord op KFC-manager Marjorie Willems is gestremd.

[quads id=1]

KFC Paramaribo

Donderdag vertelde officier Claudia Bruinings tijdens de voortgang van de zaak dat een noodzakelijk tweede DNA- onderzoek niet afgewikkeld kan worden wegens gebrek aan financiële middelen. Het resultaat van het eerste DNA-onderzoek dat in 2017 is gedaan, is donderdag overgedragen aan kantonrechter Siegline Wijnhard.

Advocaat was afwezig

[quads id=1]

Advocaat Maureen Nibte was afwezig, maar zal ook een exemplaar van dit onderzoeksresultaat meekrijgen in het onderzoekdossier. De rechter vertelde de verdachten dat zij belemmerd wordt door de stagnatie in het onderzoek. Voor haar is onduidelijk waarom de verdediging nog een getuige wil horen. “Ik wil weten wat de relevantie is van het horen van deze getuige.

Nog een getuige

Het gaat ook aan de tijdsduur van deze zaak. Als wij mensen zomaar dagvaarden en horen op zittingen blijven wij ook aan één stuk door bezig.” De advocaat voert echter aan dat op de dag van de moord een persoon de verdachte Chawilla R. sprak. Ze hoopt de identiteit van die persoon uit de getuigenverklaring te achterhalen. Er zijn eerder al een aantal getuigen gehoord.

Een slepende kwestie
Moord KFC Paramaribo
De vermoorde Marjorie Willims. foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]

De zaak stond donderdag voor requisitoir. De advocaat zei eerder aan de krant dat ze verwachtte dat de behandeling van de zaak een slepende kwestie zou kunnen worden. Advocaat Benito Pick, vertegenwoordiger van Shaquille B. was ook afwezig tijdens de behandeling van de zaak. KFC-manager Marjorie Willems is op lugubere wijze om het leven gebracht in het fastfood restaurant aan de Wilhelminastraat op 6 juli 2017.
[quads id=1]

Mislukte beroving

Uit onderzoek is tot nu gebleken dat het om een mislukte beroving ging. De zaak wordt op 4 oktober verder behandeld.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.