Overleden – Mijn 34-jarige vrouw en moeder Morena Tauwjoeran – Brand-Flu ~ Paramaribo

Paramaribo,

Oooo neeee, een paar weken terug waren we nog aan het appen en zei nog van schat kom 1 van die dagen by je zoals je dat vaak deed 😭😭😭niet wetende dat je afscheid van me nam want hebben elkaar daarna niet meer geappt/gesproken.

Dede joe hati,
maar moge je ziel in vrede rusten

[quads id=1]

Morena Brand-Flu

Ik ga je missen schat😭😭😭😭😭
Heel veel sterke aan de familie .
R.I.P MORENA

~Marleen~

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart

[quads id=1]
overleden Paramaribooverleden Paramaribo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.