Meer over de politieman die verdacht wordt van misbruik 15-jarig nichtje ~ Suriname

Zoenen Suriname

Suriname ~ Getuige persisteert intiem misbruikt te zijn door politieman. De politieman J.K. stond gisteren terecht voor misbruik van zijn 15-jarige nicht in Suriname.

[quads id=1]

Politieman uit Suriname

Het slachtoffer heeft bij de politie aangegeven dat zij op twee verschillende momenten misbruikt is geworden door de politieman. Ook geeft ze aan dat ze bang voor hem was en daarom niets aan haar moeder zou hebben gezegd. De moeder ontdekte na de tweede keer zuigvlekken in de nek van het slachtoffer, waardoor alles bekend werd.

Zuigvlekken in haar nek

Gisteren tijdens de getuigenverklaring persisteerde het slachtoffer misbruikt te zijn door de politieman. Ook zou deze haar ontmaagd hebben. Op vragen van advocaat Chandra Algoe kon zij niet aangeven waarom zij een bloes van huis had meegenomen en die had aangetrokken nadat de verdachte haar had opgehaald. Zij gaf aan dat de verdachte haar had gevraagd om een bloes mee te nemen.

[quads id=1]

Ze kon weglopen

Ook had zij meerdere momenten de kans om weg te lopen uit het voertuig, want de verdachte zou tot tweemaal toe bij winkels zijn gestopt om rubbers en frisdrank te kopen. Het slachtoffer gaf aan dat het voertuig gelocked was. Op de vraag van de advocaat als zij niet weet dat voertuigen van binnenuit geopend kunnen worden, bleef de getuige het antwoord schuldig.

Ze is onderzocht

[quads id=1]

De advocaat betwijfelde eveneens of de politieman degene is die het slachtoffer ontmaagd kan hebben, aangezien dit niet strookt met de waarnemingen van de gynaecoloog, die het slachtoffer heeft onderzocht. Algoe vroeg de rechter om de gynaecoloog als getuige te mogen horen ter terechtzitting. Zij motiveerde dat hiermede de betrouwbaarheid van het slachtoffer getoetst kan worden, aangezien de verdachte de strafbare feiten ontkent.

4 oktober

De rechter stond dit verzoek niet toe. De zaak is uitgesteld naar 4 oktober voor requisitoir en pleidooi.

Eerdere berichten:

Minderjarige beschuldigt politieagent in Suriname van intiem contact in pension

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.