Danseres Shareena Sewratan uit Paramaribo 2de best geslaagde van Mulo Suriname

Geslaagd Paramaribo

Paramaribo ~ “Ik ga nooit voor minder dan het beste. Ik heb de drang om te presteren”, zegt de vijftienjarige Shareena Sewratan van de M.R. Dayanandschool te Paramaribo.
[quads id=1]

Shareena uit Paramaribo

Zij is landelijk de tweede best geslaagde van het mulo. De beste en meest succesvolle leerlingen in de eindexamenklas van de voj-scholen worden sinds 2005 door de Rotary Club of Paramaribo beloond met de VOJ Student Excellence Award.

De scholier behaalde maar liefst vijf negens en vier achten op haar eindexamenlijst. Deze prestatie heeft zij bereikt ondanks haar vele buitenschoolse activiteiten.

Groep Myztikals

[quads id=1]
Zij is lid van dansgroep The Myztikalz en treedt vaker op. Verderis ze model en acteert ze in reclamespotjes. Daarnaast houdt ze zich bezig met tekenen en zingen. Haar studie combineren met haar buitenschoolse activiteiten is gelukt doordat zij de school steeds op de eerste plaats zette. Ook haar goede tijdsplanning leverde een wezenlijke bijdrage.

Training moeten missen

De schoolonderzoeken kon ze combineren met de dansoefendagen. “Ik heb een voordeel dat ik gemakkelijk de leerstof kan onthouden.” Toen zij examen moest doen heeft zij wel de trainingen voor een maand moeten missen. Door haar bezigheden heeft zij leren samenwerken en leren omgaan met tegenslagen. Haar ouders noemt ze de grote motivaters achter haar succes.

Ze gaat naar Lyceum

De jeugdige wil graag dierenarts worden, omdat zij een grote liefde heeft voor dieren. Aan haar leeftijdgenoten zegt zij: “Als je een hobby hebt, ga ervoor”. In alle leerjaren op de muloschool te Paramaribo was zij de beste van de klas. Ze zal haar studie voortzetten op het Lyceum.
[quads id=1]

Geslaagd Paramaribo

Dit schreef ze zelf op haar page:

Ok, ik twijfelde om mijn cijferlijst te posten, maar ik doe het speciaal voor die mensen die negatieve comments laten op mijn videos zoals:
– “Laat ze dr lessen gaan leren hoor”
– “Hopelijk leert ze ook zo op school”
– “Laat ze liever dr wiskunde doen”
– “Laat ze dr huiswerk gaan maken”
Iemand zei zelfs – “Kan ze vaat afwassen?” 🤦🏻‍♀️ etc.

Ma goed ik bedank alle leerkrachten van de M.R. Dayanand school (in het bijzonder lieve Mevr. Aroena Changoer) alsook mijn lieve directeur, voor hun inzet en ook al mijn lieve klasgenoten!
Ik bedank vooral al mijn supporters, sympathisanten, fans en followers voor JULLIE ondersteuning🙏🏼

LOBIE❤️❤️❤️
~Shareena~
Bekijk hier haar cijferlijst:

geslaagd Paramaribo

P.s Je kunt haar ook zelf volgen op haar Facebook pagina

Bekijk hier wat geweldige video’s van haar:
[quads id=1]


Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.