Video bekendmaking – Lijst goedgekeurde vakantie oorden 2018 in Suriname

Suriname ~ De bestuursdienst van Para, heeft het recreatieoord OWOS op Powakka voorzien van een goedkeuringssticker. Volgens rapportages van veiligheidsdiensten heeft deze oordhouder zich aan de voorwaarden gehouden, welke gelden bij het exploiteren van een recreatieoord.
[quads id=1]

Vakantie Suriname

In het voortraject naar de goedkeuring toe, zijn afspraken gemaakt met oordhouders voor de veiligheid van de bezoekers en de hygiëne op het oord.

28 exploitanten van recreatieoorden hebben hun toestemming en goedkeuring ontvangen. Deze oorden zijn door het traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden gegaan en er is voldoende bewezen dat zij de veiligheid van hun bezoekers kunnen waarborgen.

28 oorden

[quads id=1]

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken over onder andere getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters die de diepte van het zwemwater aangeven en hygiënisch verantwoorde voorzieningen.

De lijst

De oorden die voldoen aan de gestelde eisen zijn: Colakreek, Baka Djari, Gran Swiet Djari, MTC-Resort, Palulu Camping, Drie Kokro, Marinalex, Bersaba, White Beach, Watra Mama, Carolinakreek, Jungle Camp, Kankanku , Blaka Watra, Overbridge, Marga’s Place, Parabello, Kinderboerderij, Isri Kokro, Owos Resort, Severino Waterpark, Relax Waterpark, Millie’s Resort, Cabenda Camping, Stichting Jan Starke (Zanderij 1), Para Eco Resort (Derde Brug ), Da Kaboera en Bigi Kroetoe.

Bekijk hieronder het overzicht:
[quads id=1]

vakantie Suriname
Foto van BIC Para

Bekijk hier een mooie video van Jurgen Wirokarto over Colakreek:

Kennen jullie Severino Waterpark al?

Eerdere berichten:

Bekendmaking – Lijst met goedgekeurde vakantie oorden vrijgegeven

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.