Politiebericht – 25-jarige vrouw overleden na te zijn overgereden ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De 25-jarige bromfiets bestuurster Magwina Abiaka gehuwd Pika is in de avond van woensdag 15 augustus, na een val op de Hadji Soemitaweg te Suriname, overreden door een personenauto.
[quads id=1]

25-jarige uit Suriname

Na een melding ging de politie van Meerzorg ter plaatse voor het verrichten van een onderzoek. Dat onderzoek heeft naar voren gebracht, dat mevrouw Pika over de Hadji Soemitaweg reed; komende vanuit de richting van Meerzorg en gaande in de richting van Tamansari.

Vanuit Meerzorg

[quads id=1]
Ter hoogte van plantage Bitterzorg botste zij op tegen een stilstaand voertuig dat links van de weg stond geparkeerd. Zij kwam op het wegdek te vallen en is op een bepaald moment overreden door een personenautobestuurder, die eveneens vanuit de richting van Meerzorg kwam aangereden.

Werd overreden na botsing

Volgens verklaring van de autobestuurder heeft hij, vanwege de slecht verlichte weg, mevrouw Pika niet gezien met het gevolg dat zijn voertuig over haar reed. Een ingeschakelde arts stelde de dood van mevrouw Pika officieel vast. Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

overleden SurinameMevrouw Pika

[quads id=1]
Het ontzielde lichaam van mevrouw Pika is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van mevrouw Magwina Pika staat de verkeersbarometer landelijk op 43.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.