Anoniem – Zijn buitenvrouw heeft me alles verteld. Maar ik laat hem niet ~ Suriname

buitenvrouw Suriname

Suriname ~ Ik ben Sandra uit Suriname. Ik woon in Paramaribo en ben getrouwd met Herman. Ik wil ook graag mijn verhaal vertellen aan jullie. Ik heb lang gewacht en getwijfeld. Ik ben heel bang voor de confrontatie.
[quads id=1]

Ik woon in Suriname

Misschien gaan bekenden het lezen. Ik ben ook bang voor de reacties. Velen van jullie gaan zeggen dat ik dom ben dat ik nog bij Herman blijf. Ik hoop dat jullie mij toch een beetje snappen. Mijn hele leven draait om Herman. Dat is al 30 jaar zo.

Ik hoop eigenlijk op begrip. En medeleven. Ik ben een dame van 48 jaar. Ik heb 2 kinderen met Herman. Ik ken hem al om en bij 30 jaar. Ik heb nooit een andere man gehad. We hebben een goed tot uitstekend leven. Tot een paar maanden geleden. Toen kwam ik erachter dat hij een buitenvrouw had. Een dame die we ook al heel veel jaren kennen. Een dame die een relatie had met een vriend van hem
[quads id=1]

Ze was eerst met zijn vriend

Die vriend vertelde me tijdens een feestje dat mijn man laag was. Hij was namelijk samen met zijn ex Ria. Zij had hem verteld dat ze een nieuwe lover had. Mijn man dus. Het was ook zijn buitenvrouw. Jarenlang. Die vriend is ook al jaren getrouwd.  Ik schaamde me eigenlijk dat die man me zoiets kwam vertellen. Ook toen ik boos op hem werd. Ik vertelde hem dat hij gewoon jaloers was op mijn huwelijk.

Jaloers op mijn huwelijk

Maar dat ding liet me niet los. Dus toen ik haar tegenkwam in Chois, vroeg ik haar om even aan de overkant iets te gaan drinken. Eest reageerde ze heel agressief. Ik moest met mijn man gaan praten en haar geen rotzooi komen vragen. Ik deed alsof ik niet weet waar ze het over had. Ik zei haar dat ik daar op haar zou gaan wachten. Ik dacht dat ze niet meer zou komen. Ik zou net afrekenen toen ze binnenkwam.

Ik voelde me zo jaloers

Een mooie vrouw. Een vrouw waar alle mannen naar kijken. Ik voelde me zo jaloers. ik voelde me lelijk en onaantrekkelijk naast haar, maar ik liet niets merken. Ik vroeg haar om als volwassenen en met elkaar te praten. Ik kende haar, der mond was pittig. Ik had geen zin in schande. Ik ben van de buurt en ik wilde niet dat mensen mijn leven kenden.

buitenvrouw Suriname
Voorbeeldfoto van GOjoven International

Voordat ik begon met vragen heeft Ria me zoveel verteld. Hoe ze mijn man een half jaartje geleden is tegengekomen in Trinidad. Ze zaten in hetzelfde hotel voor een conferentie. Zij was met die vriend van hem. Ze zijn een avond samen gaan eten en stappen en die vriend kon er niet bij zijn.
[quads id=1]

Die vriend was er ook bij

Zo is hun relatie begonnen. Ik heb nooit iets gemerkt, maar ze liet me foto’s zien. video’s en liefdes berichten die mijn man haar stuurde. Hij heeft mij nog noot een liefdesbericht gestuurd. Ik was vreselijk jaloers. We hebben wel 3 uurtjes daar gezeten. Het leek alsof ik was verdoofd. Ze vertelde me zoveel. Ze vond het geweldig. Wat ze ook heeft gedaan is Herman bellen. Herman zou die avond met me mee naar een feestje gaan. Ze wilde me laten weten hoeveel macht ze had over mijn man. Dus ze belde hem om af te spreken. Ze zou me mee laten luisteren.

Hij houdt van haar

Ik heb persoonlijk gehoord hoe mijn man lieve woorden gebruikt tegen een andere vrouw, hoe hij haar vroeg hoe haar dag was en hoe hij haar heeft gezegd dat hij haar miste. Hij zou haar meteen terugbellen. En toen ging mijn telefoon. Ik durfde niet op te nemen, en even later kreeg ik een smsje: Sandra, ik kan vanavond niet mee. En toen kreeg Ria een berichtje. Ik zie je vanavond met een hartje.
[quads id=1]

Ze deed het opzettelijk

Ria glunderde. Ze was eerlijk, maar tegelijkertijd gemeen. Alsof ze zat te wachten om mij dit allemaal te vertellen en te laten zien. Ze had niets te verliezen. Ik heb alles te verliezen. Ze vroeg me wat ik ga doen? Hoe bedoelde ze wat ik ga doen? Ik was helemaal de weg kwijt, Ik rekende af en ben naar huis gegaan. Naar dat feestje ging ik niet meer en Herman heb ik niet gezien die avond. Ik kreeg wel een telefoontje van Ria. Nee, eerst kreeg ik een app met de woorden. Dan weet je nu zeker dat ik niet lieg. En toen belde ze me, maar ze zei niets. Ik hoorde Herman op de achtergrond. Hij was iets aan het zingen en aan het lachen. zij lachte ook. En vroeg hem. Hou je van me? Hij zei, waarom vraag je me dat, dat weet je toch?

Ze deed zo gemeen

Het was de ergste dag van mijn leven. Ik was thuis met de kinderen en kon niets laten merken. Herman kwam laat thuis. 3 uur ofzo en ik was nog wakker. Hij wist het, en begon zelf erover. Hij zei me. Ik weet dat je Ria hebt gesproken. Vraag me niet om te stoppen met haar. Als jij weg wilt gaan, moet je goed weten wat je doet. Als je weg bent dan moet je niet meer terugkomen. Ik hou van jou, maar je gaat me niet onderdrukken. En dingen verbieden. Dit ding met Ria gaat vanzelf wel over. Ik wil nu gewoon even genieten. Dit zei hij me, misschien niet precies in deze woorden, maar het was keihard.

kroi en wiesie misschien

Ik kon weer niet praten. Ik kon het niet geloven. Ik dacht meteen aan die enge verhalen. Kroi, wiesie en dat soort dingen. Ik kon gewoon niet geloven dat mijn man van zoveel jaren op deze manier tot mij sprak. Hij zou niet weggaan bij zijn buitenvrouw. Maar ik, zijn binnenvrouw, was vrij om te gaan. Hij zei me dat ik ook blij moest zijn want hij heeft nooit eerder een buitenvrouw gehad. En dat is waar. Ik heb dit nooit eerder meegemaakt.

Zijn eerste buitenvrouw

[quads id=1]
En nu, drie maanden later. Lijkt het alsof het allemaal nooit is gebeurd. Ons leven gaat gewoon verder. We hebben wel af en toe een onenigheid en dan stuur ik zijn m^%^rs naar Ria. Maar los van dat is er rust in onze relatie. Ik weet dat hij regelmatig met haar is. En ik wacht rustig af tot de relatie voorbij is. Ik praat vaak over HIV en Aids ook met de kinderen waar hij bij is, alleen zodat hij weet dat hij het veilig moet doen met haar.

Er is niet veel veranderd

Verder is er eigenlijk niet zoveel veranderd. Aan de buitenkant dan. Diep van binnen zit ik vol met wrok. Ik probeer Ria stiekem te koppelen met een andere man.  Ik weet dat Herman haar dan meteen laat. Ik heb zelfs geprobeerd haar ex over te halen om haar weer terug te nemen. Maar hij leeft weer gelukkig met zijn vrouw. Ik moet iets doen.

Wat kan ik doen?

Ik ga niet zitten wachten tot Herman mij de deur uit gaat zetten Hij is verliefd en straks is het te laat. Ik kan niet rusten voordat ze weg is. Maar ik mag hem niets laten merken. Ik wilde zelf ook naar een Haitiaan gaan om iets te doen, maar dat doe ik niet meer. Dat vind ik eng. Ik ben wel gaan kijken of ze iets met Herman heeft gedaan, maar dat lijkt er niet op. Herman is verliefd op zijn buitenvrouw. Ik laat haar nu nog even genieten maar ik laat mijn man niet voor haar.

Ja, ik ben gek

[quads id=1]
Jullie gaan zeggen dat ik gek ben. Maar kijk naar die vriend van mijn man, hij is vandaag de dag ook weer gelukkig met zijn vrouw. En daar wacht ik ook op. Een relatie en huwelijk van 30 jaar ga ik niet opgeven voor ene Ria. Voor wat? Wat ik ga krijgen weet ik niet. Herman gaat Ria vanzelf weer zat zijn en dan ben ik er wel. Ze denkt dat ze heeft gewonnen, maar ik ben niet klaar met haar. Als ze dit leest, dan weet ze dat ze kan beginnen met inpakken. Want Herman gaat nergens naartoe. Ja, toch. Ik moet toch vechten voor mijn man?

Gerelateerde verhalen. Druk om de foto om ze te lezen:

Anoniem: Zijn vrouw komt onze relatie verstoren
vrouw Suriname

Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

buitenvrouw Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig