90-jarige vrouw bruut overvallen in haar slaap door 4 gemaskerde rover ~ Rotterdam

diplomaat Paramaribo

Rotterdam ~ Vrouw (90) ’s nachts in bed beroofd door vier mannen met bivakmutsen in Rotterdam.  Een 90-jarige Rotterdamse is vannacht slachtoffer geworden van een wrede woningoverval.
[quads id=1]

Vrouw uit Rotterdam

Vier mannen met bivakmutsen waren haar woning aan de Endeldijk in Rotterdam-IJsselmonde binnengedrongen, trokken de ring van haar vinger en haalden haar huis overhoop. De politie neemt de zaak hoog op is een onderzoek gestart naar de daders.

Drongen het huis binnen

[quads id=1]
De mannen drongen rond 2.00 uur ’s nachts haar woning binnen. Eenmaal in haar slaapkamer dwongen ze de hoogbejaarde vrouw te blijven liggen. De ring werd van haar vinger getrokken en kasten overhoop gehaald. De overvallers gingen er met geld en sieraden vandoor.

rovers Rotterdam
Vreselijk geschrokken

[quads id=1]
Het slachtoffer raakte niet gewond maar is wel heel erg geschrokken. Na de overval maakte ze haar 75-jarige huisgenoot wakker die in een andere kamer sliep. Ze schakelden de hulpdiensten van Rotterdam in.
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.