Vrouw beroofd na ruzie met echtgenoot in Palmentuin Paramaribo

school Suriname

Paramaribo ~ Halsketting dief aangehouden en opgesloten. De 30-jarige halsketting dief Etto L. is in de vroege ochtend van vrijdag 10 augustus door een burger aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Centrum Paramaribo.
[quads id=1]

Dief in Paramaribo

De wetsdienaren speelden in op de melding van de Centrale Meldkamer dat een verdachte door een echtpaar was aangehouden op de hoek van de Mahonylaan en de Weg naar Maretraite. Op de locatie trof de politie het echtpaar en Etto aan.

Aangehouden door echtpaar

[quads id=1]
Volgens verklaring van de vrouw is zij in de buurt woonachtig. Voorts dat zij in de nacht van donderdag op vrijdag een woordenwisseling kreeg met haar man in de Palmentuin. Zij liep op een bepaald moment boos weg en liet haar partner achter in de tuin. In de Grote Combeweg, ter hoogte van het Belastingkantoor, werd zij achtervolgd en lastig gevallen door Etto.

Hij trok haar ketting weg

Ter hoogte van de hoek Mahonylaan en de Weg naar Maretraite te Paramaribo rukte Etto haar gouden halsketting met hanger weg van haar hals. Op nagenoeg hetzelfde moment kwam haar echtgenoot in een taxi aangereden.

Hij was namelijk op zoek naar haar. Huilend vertelde zij haar man wat haar overkomen was en wees de richting aan waarin Etto gelopen was na zijn criminele daad.
[quads id=1]
ketting Paramaribo

Hij hield de rover aan

Haar man wist Etto in de directe omgeving aan te houden en schakelde de politie in. Alleen de halsketting is terug gevonden. Voordat hij werd aangehouden had Etto de halsketting met hanger weggegooid.

Hanger is kwijt

De hanger moet bij die handeling van de halsketting zijn geraakt en is niet terug gevonden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Etto in verzekering gesteld. De halsketting is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.