A. A. Hoogendoorn Atheneum doneert aan OS Velanti school te Diitabiki Suriname

valenti Suriname

Suriname ~ AAH donneert tbv de OS Velanti school te Diitabiki Het Arthur A. Hoogendoorn Atheneum heeft op maandag 13 augustus 2018 een bedrag van srd 4000 gedoneerd aan de OS Velanti School te Dii tabiki Surinam
[quads id=1]

Velanti school te Suriname

Deze middelen heeft de school overhandigt aan vertegenwoordigers van de foundation for research and development in carribbbean communities (FRDCC).

FRDCC is een jonge organisatie die vanaf januari 2018 goed contact met de OS Velanti school en kent hun noden. Een hiervan is het ontbreken van toilet faciliteiten op school.

Meerdere gebreken

[quads id=1]
Volgens de vertegenwoordigers van FRDCC heeft de school een toilet dat niet bruikbaar is. Het gebouw staat er bij met spoel toilet waarvan het plafond en alles wat van hout is door houtluizen is kapot gevreten. Daarnaast zijn de cistern van de toiletten buitenfunctie. De water toevoer is ook niet in orde.

Veel niet in orde

De beste manier nu om het toilet te activeren is om 1) water te sjouwen 2) emmers gebruiken in plaats van cistern 3)houtluizen vrij materiaal zoals cement board. De schoolleiding zal zorgen voor manpower om de restauratie te doen. Het is de bedoeling dat de renovatie in de grote vakantie plaats zal vinden.

valenti Suriname

Via social media

FRDCC heeft via social media aandacht gevraagd van de gemeenschap en heeft op die manier ook de aandacht kunnen trekken van Athe en individuen in de samenleving. Het is nog steed mogelijk om te doneren tbv de OS Velanti school of de goede doelen van de stichting.
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.