Video – Strafeis voor luchthaven medewerkers die uit koffers stelen ~ Suriname

vakantie Suriname

Suriname ~ Tegen de beladers Hendrik K en Harold P is gisteren acht maanden celstraf geëist waarvan vijf voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van drie jaar.

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Officier van justitie Shanta Mahadew zegt dat de mannen uit een reiskoffer goederen wegnamen. Ook zouden zij de schutting van NV Luchthavenbeheer hebben vernield. Op 19 april werd aangifte gedaan. Uit camerabeelden blijkt dat Hendrik K en Harold P bij het in- en uitladen van goederen, die over de schutting gooiden.

Goederen over de schutting

[quads id=1]

Naderhand haalde Hendrik K de goederen op. Uit beeldmateriaal blijkt ook dat door het gooien van de spullen, de schutting is vernield. Daarbij zou gebruik zijn gemaakt van een houten bezemsteel die in tweeën brak. Mahadew zegt dat uit de camerabeelden blijkt dat Hendrik K de handelingen pleegde.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto stelen uit koffers

Bij een huiszoeking in de woning van de verdachten werden twee tablets aangetroffen. Zij konden geen documenten daarvan overleggen. Zij gaven toe een zwarte tablet op de werkplek te hebben weggenomen en een fles parfum. De officier nam mee dat de mannen voor het eerst in aanraking kwamen met de politie.

[quads id=1]

Video

Deze video kregen we ook binnen. Zo kunt u zien hoe makkelijk koffers opgemaakt kunnen worden. Houdt u daar dus rekening mee. Deel het met anderen. Vooral met vakantiegangers. Let op. Dit is GEEN Zanderij!!

Bron: KPS

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/04/26/video-luchthaven-medewerkers-hendrik-marlon-harold-en-marcello-aangehouden/

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.