Video – 200 meter brug met auto’s en vrachtwagens ingestort in Europa

brug Europa

Brug ingestort ~ Tientallen mensen zijn dinsdag om het leven gekomen toen een hang brug van een snelweg bij de Italiaanse stad Genua instortte. Dat meldt de Italiaanse ambulancedienst.
[quads id=1]

De Italiaanse minister van Transport noemt het ongeluk een “immense tragedie”. Volgens Italiaanse media zijn er tientallen voertuigen naar beneden gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur.

Een probleem met de pyloon op de linkeroever van de rivier zou de oorzaak zijn. De constructie is 90 meter hoog en circa een kilometer lang.
[quads id=1]
Een lang stuk van de weg stortte in toen de regio door hevige regens werd geteisterd. Hulpdiensten zoeken met speurhonden naar slachtoffers.

https://instagram.com/p/BmdPKiEhilL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

De grote Morandi-brug over de rivier de Polcevera ligt ten westen van de Italiaanse havenstad. De brug voor de snelweg A10 verbindt onder meer de luchthaven ten westen van Genua met het centrum van de stad.

Op de Italiaanse televisie zijn beelden te zien van de ingestorte brug die is gebouwd in de jaren zestig. In 2016 werd de brug gerenoveerd.

Bekijk hier beelden van het moment waarop de brug instortte:
[quads id=1]

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.