Video – Soul zangeres Aretha Franklin is ernstig ziek. Familie neemt afscheid ~ Amerika

celebrity Amerika

Amerika ~  TMZ: ‘SOULZANGERES ARETHA FRANKLIN HEEFT KANKER EN LIGT OP STERVEN’
Zangeres Aretha Franklin is ernstig ziek in Amerika.
[quads id=1]
Volgens bronnen zouden de familie en vrienden van de 76-jarige Queen of Soul zich hebben verzameld in Detroit om afscheid te nemen.

Dat meldt TMZ. Franklin kampt al jaren met gezondheidsproblemen.

ALVLEESKLIERKANKER

Franklin heeft sinds 2010 alvleesklierkanker. Een ingewijde vertelt aan TMZ dat de familie van de zangeres zich bij haar sterfbed in Amerika heeft verzameld en momenteel afscheid neemt.
[quads id=1]
Eerder dit jaar zegde de zangeres geplande concerten af en vorig jaar kondigde ze aan dat ze plannen had om met pensioen te gaan. In 2017 trad Franklin voor het laatst op op een benefietgala voor de Elton John AIDS Foundation.

celebrity Amerika
Bekijk de video van dit moment hieronder. Foto van Vanity Fair
NATURAL WOMAN

De zangeres is vooral bekend met haar wereldberoemde nummers als Respect, I say a little prayer, Think en (You Make Me Feel) A Natural Woman. Ze kreeg achttien Grammy’s en werd in 1987 als eerste vrouw opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Kijk hoe Aretha Franklin president Obama emotioneel maakt:
[quads id=1]

Geschreven door Yara Mureau
Bron: LindaNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.