Kluis met meer dan 30.000 aan valuta’s weggedragen uit woning te Paramaribo

kluis Suriname

Paramaribo ~ Kluis met inhoud weggedragen uit woning te Paramaribo. De politie van Geyersvlijt kreeg donderdagmiddag omstreeks 15.00 uur melding omtrent een inbraak uit een woning aan de Van Roosmalenstraat.
[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangever F.A. iets voor 12 uur overdag van huis was vertrokken. Toen hij rond 15.00 uur terug kwam, kreeg hij de schrik van zijn leven omdat zijn woning compleet overhoop was gehaald. Daarbij bleek ook dat zijn kluis met inhoud was meegenomen.
[quads id=1]

Enorme buit

De buit betreft geldbedragen groot USD 25000,-, Euro 5000,- en belangrijke documenten. De criminelen hebben enkele planken van de woning weggerukt en ze hebben zich via de ontstane opening toegang tot het pand verschaft. Het vermoeden bestaat dat zij een voertuig hebben gebruikt om de kluis te verplaatsen.

kluis Paramaribo
Voorbeeldfoto van een kluis met geld
Daders onbekend

[quads id=1]
De daders in kwestie zijn nog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.