Video -12-jarige overleeft vliegtuig ongeluk als enige ~ Buitenland

vliegtuig Buitenland

Buitenland ~ Jongen (12) overleeft vliegtuigcrash Indonesië. Een twaalfjarige jongen heeft een vliegtuigongeluk in de Indonesische provincie Papoea overleefd. Het vliegtuigje uit het buitenland met negen inzittenden stortte vanmorgen neer.
[quads id=1]

Vliegtuig uit het buitenland

Het stortte neer tijdens de vlucht van Tanah Merah naar Oksibil neer in bebost berggebied nabij de grens met Papoea-Nieuw-Guinea. Reddingswerkers vonden de jongen bij het wrak. Hij was bij kennis. De identiteit van de slachtoffers is niet bekend. Onder hen zijn twee crewleden.
[quads id=1]

Hij was bij kennis
vliegtuig Buitenland
Foto uit AD

Het neergestorte toestel is een Pilatus Porter-vliegtuig van het Indonesische Dimonim Air. Dit Zwitserse vliegtuig staat erom bekend dat het goed uit de voeten kan op korte en onverharde start- en landingsbanen.

Zwitserse vliegtuig

[quads id=1]
Vliegen is de enige manier van transport in het onherbergzame gebied in de provincie Papoea maar dat is soms een hachelijke onderneming door de snel en sterk wisselende weersomstandigheden.
Bekijk hier de videobeelden. Let op het kan schokkend overkomen:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.