Nisha Madaran zet in India de volgende stap in haar carrière ~ Suriname Trots

Madaran Suriname

Suriname ~ Nisha Madaran in India voor muziekproducties. Nisha Madaran zet de volgende stap in haar carrière.
[quads id=1]

Van Suriname naar India

Zangeres Nisha Madaran is naar Mumbai, India, voor haar eerste reeks van muziekproducties. “Het gaat om mijn eigen geschreven nummers die ik door top-muzikanten in India laat inspelen. Dus we duiken daar de muziek studio’s in om de songs final in te zingen alsook de videoclips aldaar te maken.

Al gepland

Deze stap zat er aan te komen en het is toch al langer dan een jaar gepland om deze producties, die ik al zelfs 1 en 2 jaar terug geschreven heb in India af te maken,” zegt de artiest aan Starnieuws.

[quads id=1]
Nisha SurinameMadaran zegt dat als volgende stap in haar carrière zij in India moet zijn. Aan de andere kant is haar de vraag vanuit India gesteld wanneer om de mogelijkheden die daar zijn te ervaren.

Mensen willen met haar werken

“Zowel muzikanten als top-studio’s en producers hebben zich aangeboden. En dat komt nu samen bij elkaar in enkele mooie songs. Ik hou vooralsnog de regie in eigen handen met mijn vast team waar ik al enkele jaren mee werk vanuit Suriname, maar ik vul dat nu aan met de technieken die in de huidige Indiase producties worden gehanteerd.
[quads id=1]

Verschillende genres

Men zal me horen in akoestische klassieke songs tot poprock. Ook enkele duets staan gepland met toppers,” zegt de zangeres geheimzinnig.

Madaran vindt dat dit een weloverwogen en goed gepland moment is om in India te werken aan haar volgende producties. “We zijn goed voorbereid en hebben er echt zin in. Deze stap maak je niet zomaar en kan alleen met zeer goede en nauwkeurige voorbereiding.

Een jaar geduurd

Lijkt gemakkelijk, maar het heeft echt een jaar geduurd, ook omdat we kritisch zijn naar onszelf en naar de aangeboden diensten vanwege de kwaliteit die wij verwachten,” zegt de artiest.

[quads id=1]
Nisha Madaran had afgelopen twee weken eerst een stop in Nederland alwaar ze bij de show van Sonu Nigam heeft opgetreden in Ahoy Rotterdam. Daarna heeft ze het Milan Festival geopend te Zuiderpark in DenHaag. Zij heeft de ‘Diaspora onderscheiding’ gekregen op voordracht van ‘Kennis Kring Nederland-Suriname’.

Diaspora onderscheiding

Na deze successen is ze doorgevlogen naar India en richt ze zich verder op haar nieuwe producties. “Ik zal mijn fans vanuit Mumbai regelmatig op de hoogte houden van de voortgang en ook dan pas beetje bij beetje ontmaskeren met wie ik allemaal samenwerk. So stay tuned everyone.”

Verschillende muzikanten

Met Nisha zijn nog drie metgezellen mee naar Mumbai en binnen India komen er vanuit verschillende hoeken muzikanten, studio engineers, hair en make-up artiestennaar Mumbai overgevlogen ter ondersteuning van de studio en video producties.

Eind van de maand terug in Suriname

[quads id=1]
Eind augustus is Nisha Madaran terug in Suriname en zal in september in Suriname en Nederland optreden in het programma van Jubin Nautyal, de sterk groeiende poprock zanger uit India die reeds vele Bollywood songs op zijn naam heeft staan.

Talent scout

In oktober treedt Nisha op in de show van Rahat Fateh Ali Khan. Na haar terugkeer in Suriname start ze ook met het scouten van talenten om meer mensen de mogelijkheden te bieden die zij heeft kunnen aanboren.

Bron: Starnieuws