Moeder trapt dochter uit huis omdat ze van meisjes houdt ~ Suriname

meisjes Suriname

Suriname ~ Een 18-jarige meisje uit Commewijne Suriname uit huis getrapt door moeder. Een 18-jarig meisje uit Commewijne is zaterdagavond zonder pardon op straat gezet door haar moeder.

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

De tiener wordt door de moeder en twee buurvrouwen ervan beschuldigd intieme relaties te hebben met meerdere vrouwen, wat voor de moeder onaanvaardbaar is. Een vriendin van het meisje deed gisteravond een dringend beroep op de vrouwenafdeling van de Geor Hering Internationale Charitatieve Foundation.

Ze vroeg ze om te zoeken naar een tijdelijke verblijfplaats voor het slachtoffer.

Tijdelijk verblijf

[quads id=1]

meisjes Suriname
Voorbeeldfoto. Vrouw die van een vrouw houdt

Het meisje is intussen ondergebracht bij een bejaarde vrouw die voorlopig een slaapkamer ter beschikking heeft gesteld. Volgens Jennifer Atmo, voorzitter van de vrouwenafdeling, zal er op korte termijn een bemiddelingspoging worden ondernomen.

Leren accepteren

“Er zal aan de moeder worden uitgelegd dat zij de voorkeur van haar dochter moet leren accepteren en zich eerder druk moet maken over het welzijn van haar kind, dan roddelende buren.
[quads id=1]

Niet de juiste oplossing

Wij zullen haar duidelijk maken dat het wegjagen van een kind beslist niet de juiste oplossing is, wel dialoog, begrip en eventueel acceptie”, aldus Atmo.
Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.