Militair achter tralies voor dood Kenneth Oerajoekawa en Arsinio Jubitana ~ Suriname

Overleden Suriname

Suriname ~ Achttien maanden celstraf voor veroorzaker dodelijk verkeersongeluk te Suriname. Militair Ryan L verdwijnt voor achttien maanden achter de tralies voor het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk op 9 december vorig jaar aan de Larecoweg.
[quads id=1]

Dodelijk ongeval te Suriname

Daarbij kwamen Kenneth Oerajoekawa (52) en Arsinio Jubitana (23) om het leven. De Krijgsraad nam de strafeis van het Openbaar Ministerie over. Hij vindt dat de militair roekeloos reed en niet in het bezit is van een rijbewijs. Voor het rijden zonder rijbewijs kreeg de militair een boete van SRD 1000, te vervangen door vier weken hechtenis.

[quads id=1]

Rijden zonder rijbewijs

De raad nam mee dat een van de overledenen de schoonvader van de militair was. De Krijgsraad vindt het triest dat de man die dag zonder rijbewijs reed wat tot de dood van twee personen leidde. Opgemerkt werd dat het steeds voorkomt dat mensen zonder rijbewijs deelnemen aan het verkeer wat heel gevaarlijk is.

6 inzittenden

De politie kreeg de melding dat zes inzittenden, inclusief de bestuurder in een auto over de Larecoweg reden.

Overleden Suriname
De overleden Kenneth Oerajoekawa en Arsinio Jubitana

[quads id=1]

De bestuurder die met hoge snelheid reed, kwam vanuit Boskamp in de richting van de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van kilometer 43,5 verloor hij bij het beschrijven van een bocht de macht over het stuur.

Hij verloor macht over het stuur

Het voertuig belandde in een bosschage en botste tegen een omrastering van walabapalen, prikkeldraad en een betonnen paal. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand

Eerdere berichte:

2 doden en 4 gewonden na auto ongeluk

 

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.