Politiebericht ~ Jamaicanen, guyanees en vrouw uit Suriname opgepakt

drugs Suriname

Suriname ~ Leden van de Narcotica Brigade en het Arrestatie Team hebben in de middag van vrijdag 10 augustus een inval gepleegd bij een meubelbedrijf annex woning aan de Sir Winston Churchillweg.
[quads id=1]

Politie Suriname

Bij die gelegenheid heeft de Narcotica Brigade ruim 6 kilogram “yami”(buitenlandse marihuana) in beslag genomen.
Op de locatie woont de 24-jarige Jamaicaan Natony,W. en zijn 21-jarige vrouw Daneta,K. Zij bezit de nationaliteit van Suriname.
[quads id=1]

Jamaicaan en zijn vrouw uit Suriname

Nadat Natony flink aan de tand was gevoeld verklaarde hij dat hij de drug van de 50-jarige Jamaicaan Ray,S. kreeg om te verkopen. Voorts dat hij USD.30,- van Ray krijgt voor elke kilogram verkochte “yami”. Vervolgens dat hij in ongeveer ander halve maand al ruim 15 kilogram “yami” verkocht heeft voor Ray. Dat Ray de drug naar hem brengt in een voertuig dat bestuurt wordt door een 40-jarige Guyanees Bert,C.

Ray en Bert werden vervolgens opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier verdachten door de politie in verzekering gesteld. De’Yami” is in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

Succes dankzij voorbereidend werk

[quads id=1]
drugs SurinameHet succes voor wat deze zaak betreft is voor een groot deel te danken aan een der informatie diensten binnen de politie organisatie die het voorbereidend werk gedaan heeft.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.