Foto’s – Amar en Jason uit Paramaribo doneren pakketten aan senioren

doneren Paramaribo

Paramaribo ~ Op zondag 5 augustus 2018 was het weer zo ver. Een bijzondere dag omdat wij 12 senioren blij mochten maken met een voedselpakket.
[quads id=1]

De heren uit Paramaribo

De moedige heren..met een groot hart voor hun medemens.. Amar Deodat (30) en Jason Amesi (23) hebben het voorrecht gehad om uit liefde voor de medemens voedselpakketten te doneren, aan de mensen in Suriname die het niet zo breed hebben.

Verschillende gebieden

Dit was de derde keer en doneerde zij 12 voedsel pakketten, op de na volgende gebieden te Paramaribo en de rest van Suriname:
[quads id=1]
3 pakketen op clevia
5 op marienburg
1 op soelen
1 op nieuw weer(Bola weg)
1 op ruben straat- silcaatstraat
1 op toekomst- lachtman weg

Dankzij bekendheid

Door de massale bekendheid in korte tijd, mochten zij in samenwerking met de donatie van Amar’s Oom (Dammar) pakketten doneren, ons streven is om volgend maand 20 pakketten te doneren. Wij vragen hiermee aandacht voor de armoede in Suriname. Wilt u ons ook helpen doneren?.. dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een privé bericht of app op +5977458392.

[quads id=1]

Huize Simba

Onze volgende donatie gaat uit naar huize Simba ook in marienburg. Voor donaties vanuit Nederland kunt u mij een prive bericht sturen. Stuur bericht via Facebook

Be Good & Do Good

#Like & #share

Help ook mee

Hopelijk zijn er meer mensen als Amar en Jason. Geven is goed. Het hoeft niet heel veel te zijn, maar je kunt iemand heel blij maken door iets te schenken.

Een mooi bericht om te delen. Een ander helpen is niet verplicht. Maar het zou fijn zijn als we allemaal een keertje iemand blij maken met een bijvoorbeeld een pakje brood of een pak zeep. Laten wij Surinamers er voor elkaar zijn. <3

Bekijk hier de foto’s:

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.